tirsdag 14. mai 2013

13 dager

I dag har det vært en rolig dag uten de store eventene. Fremdeles er det bare Frodo som har åpnet øynene helt. De andre tar seg god tid, men plutselig skjer det. Bare ikke i dag... De har begynt å sjekke stemmen sin! Foreløpig må det være følelsen de liker og utforsker, for de kan jo ikke høre noe enda. Spørs nok om ikke de får et rush når de mener de får til en skikkelig høy lyd. :-) Søte er de jo uansett!
De har også begynt å smake på andre ting. Teppet i hundesengen er skikkelig ærk.. Smaker loddent og er fullt av hår! Fysj!! Smaken av hendene våre er litt mer interessant. De kan slikke lenge og så nærmest brekker de seg... Så ekkelt, syns de! Litt gøyere å tygge på en venn! For eksempel en hale eller et bein. Fikk jeg fanget noe av dette med kameraet? Nei. Hver gang jeg satt klar med det, så sovna de... Men noen bilder ble det likevel:

 Gjengen ligger strødd.
 
 Tango
 
 Enja ute og går..
 
 Ayla steller Frodo
 
 Arnas høyre bakbein. To og en halv sort tå..
 
 Arnas venstre bakbein. Ei sort tå... Så skjønn!!
 
 "Hallo?? Hva gjør jeg bak her???" Frodo på tur... Igjen...
 
 Men han kommer seg fram!
 
 Måltidet er ferdig og valpene begynner å spre seg
 
 Frodo er ute og går
 
og Tango labber ivei.
 
Den som går best av alle, er faktisk Gudrun. Hun løper ivei så jeg har ikke sjans til å få fanget det med kameraet. Ingen av dem kan gå skikkelig, de reiser seg og går noen skritt før de deiser ned på magen igjen. Utrolig skjønt å se på!! Litt mer våkne er de også, men fremdeles er det stort sett soving og mat som gjelder.

I dag har vi hatt bursdagsfeiring! Ayla ble 3 år 15. mars, Lexie ble 8 år 11. mai og Jenny og Jonas ble 5 år i dag!! Tenk så store de er blitt!!! :-)
Et lite tilbakeblikk:

Her er Lexie 4 uker gammel!
 
Her er Jonas 4 uker gammel!
 
Jenny 4 uker gammel
 
Og her er Ayla, 5 uker gammel!
 
Og her er de nå:
 
 Hipp hipp hurra!!! "Hva venter vi på??"
 
 Namme-namme-namme-nam!!!
 
Og så var det slutt på ordensbissene... Må jo sjekke om noen har glemt å spise alt!
 
Veldig godt med krem og Mariekjeks! :-) Vi var alle enige om at det var en vellykket feiring.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar