mandag 24. juni 2013

Endelig tur til Dal igjen!

I går tok vi sjansen og kjørte til Dal igjen. Det var ikke kjempefint vær og det regnet litt innimellom, men det ble en superfin tur likevel!! Og best av alt: Valpene tok kjøreturen uten en lyd! De sov og var så rolige som bare det.
Først var vi på stranden. Der fikk de oppleve saltvann, små bølger og sand. Stor stas!! Naboene kom med de to guttene sine og alle valpene tok dem imot med iver. En annen nabo kom også forbi, med to små jenter. Også de fikk en ivrig mottagelse.
Ayla forbauset oss alle og begynte å leke med valpene!! Hun løp hit og dit og var bare så gøyal!
Når valpene viste tretthetstegn, bar det inn i bilen igjen og der sov de mens vi klipte plenen. Folk og hunder passerte bilen, så også vår bråkete gressklipper traktor, men valpene reagerte ikke i det hele tatt. De bare sov.. Og sov... Vi måtte til slutt vekke dem så de kunne være litt i hagen også.

Her er filmen fra dagen: Charlie-valpene på Dal

Og her er bildene:

 Tinde og Tessi
 
 Tessi i full fart
 
 Tango, Tessi og Ayla
 
 Tema i full fart
 

 Frodo henger seg på....
 
 Tuula
 
 Tinde
 

 Ayla leker med Tessi
 
 Full fart!
 
 Tuula og Tinde sjekket naboens sjøbu
 
 "Er vi i Sahara??"
 
 Tinde er bedårende
 
 Gjengen på stranda
 
 Frodo og Tango
 

 Tango og Tema hilser på Aleksander
 
 Verdens beste naboer: Aleksander, Håkon, Trine og Marius
 
 Veldig gøy med nye folk!
 
 "Jeg vil ha båt!" sier Tuula
 
 Jonas lager et dypt hull!
 
 Godt at Trine passer på så ingen falle nedi...
 
 Tema har funnet en blomst
 
 Så skjønn!!
 
 Jenny og Lexie graver også..
 
 Tango syns at Jenny er veldig tøff!
 
 Tessi og Tema koser seg hos Aleksander
 
Frodos tur til å se bedårende ut..
 
Jeg fikk ikke tatt noen bilder i hagen, der filmet vi istedet.
I bilen hjem sov de som steiner alle sammen og fortsatte å sove til langt utpå kvelden. Tydelig at sjølufta hadde slått dem helt ut. :-) Klokka to i natt var de derimot veldig våkne....... Sukk.
 
De korthårede valpene, Tessi, Frodo, Tinde og Tuula har begynt å miste den lodne valpepelsen på ryggen. Det betyr at de nå kan vise bust! Så skjønne!!!!
 
Tidligere på dagen i går, var alle valpene med inn i skogen for første gang. Det var stor stas å oppleve lyng og barnåler! Alle sammen fulgte fint med flokken og holdt god kontakt. Derfor tok jeg hele banden med på Bissenes morgentur i dag. Noen tumlet ned trappen, mens andre tok naturstien ved siden av. Alle ble med og koste seg veldig. De voksne syns det er litt plagsomt med publikum hver gang de går på do, men holder det ut...
 
Valpene har nå fått sin siste omgang med ormekur her hos oss og det gikk strålende. En halv tablett i leverpostei var kjempegodt!!!
Jeg er også ferdig med valpepermene.... Det er nesten litt vemodig.... Det betyr at de snart reiser..... Jeg vil nok ikke savne dem så veldig om natta... Ei heller å stå opp i halv fem-tiden hver morgen... Men jeg vil savne alt det andre!!! Og jeg vil savne hver eneste valp!!!!
Vi kaller dem hjertebarna våre og det er helt sant! Dere tar med en bit av hjertet vårt med hver valp, så det er klart vi vil savne dem. Jeg sier det nå og jeg kommer til å si det etterhvert som dere kommer: Ta vare på denne skatten dere får av oss, selv når de er umulige og gir dere grå hår i hodet! Og send noen bilder i ny og ne!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar