søndag 2. juni 2013

4 uker og 4 dager

I dag avanserte valpene ut på terrassen på egenhånd! I dag morges var her ikke sol og da lå veien åpen for å utvide horisonten. Det var gøy, syns de og løp rundt og lekte.
Så fikk vi besøk av Tindes nye matmor og med henne kom sola. Vips så var valpene kjempeslappe og sov store deler.... Men hun fikk da møte sin skjønne Tinde og fikk et godt inntrykk av henne. Vi fikk pratet og drukket kaffi mens valpene sov og tok til og med en tur inn til vannet med de voksne. Da fikk flokken her møte Tindes nye søster, Adriel. Hun er en Aussie akkurat som Troja til Anita Lo. Lexie var derfor ganske så sikker på at Adriel var akkurat som Troja og helt sikkert i familie med oss!
Etter å ha sovet store deler av dagen, våknet valpene til liv nå tidlig på kvelden. Turen ut på terrassen var kort og jeg satt limt på terrassen og ventet på en spesiell situasjon: Tinde kan hoppe!!! Istedet for å kravle over svilla som de flaste andre gjør, så hopper hun! Og jeg fikk fanget det!!
Ellers hadde Jarle med presanger fra Danmark og to av dem fikk de i dag. De ble veldig godt tatt imot og jeg fikk noen fine bilder av det!
her er dagens bilder:

 En ny ting: Valpehule i teddystoff! (Egentlig til katt, men det snakker vi ikke høyt om!)
 
 Koseball som ble til sovekoseball for Tango
 
 Har du sett så skjønn!!
 
 Frodo likte også koseballen.
 
 Den andre presangen var teddyteppe med biteleke!! Stor stas!!
 
 Tango ble litt oppgitt... han kunne jo ikke sove på den når de andre vrimlet sånn!!
 
 Tango gikk derfor en annen sted for å sove og lot Frodo og Gudrun vrimle videre
 
 Kos i den "gamle" plysjsengen
 
 Tuula leker med biteleken
 
 Beste tyggenesen ever!
 
 Tinde beviser at hun har et lyst hode!
 
 "Skal vi ikke heller gå ut og leke?" undrer Gudrun
 
 "Jo! Så kan jeg vise at jeg kan hoppe!!"
 
 Tango leker sporhund
 
 "Slipp meg inn!!!"
 
 Noen vil ut, andre vil inn...
 
 og når de skal passere hverandre så er det viktig å ikke bruke for mye plass....
 
 Tinde hopper! Tango er dødsimponert!
 
 Og hopper igjen!
 
 
Valpene reagerer veldig på stemmen vår nå og kommer løpende for å hilse på oss! De blir tatt opp og nusset på men liker det best uten lyd.... Kan de ha det etter sin far, tro?? Jonas kan godt snuses på, men holder seg for god for det kysseklisset! Men, enten de liker det eller ikke, her i huset susses det i stor skala. :-)
Da Ingrid (Tindes matmor) kom i dag oppførte Bissene seg helt eksemplarisk og hun hadde forventet at de skulle vært mye mer reserverte. Vi er kjempestolte og håper bare det varer!! :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar