mandag 3. juni 2013

4 uker og 5 dager

I dag har valpene vært ute flere ganger, men så lenge sola er fremme vil de ikke ut på terrassen... Istedet leker de gjemselagility under pallene i hagestua... Og noen ganger blir de så slitne at de bare må sove der også... Kan jo tenke dere den gryende panikken vår, når vi skal telle over dem og bare kommer til fire!! Himmalaja, hvor er de to siste????? Ut på terrassen og lytte etter fortvilte pip fra en bortkommen valp, men nei, ikke en lyd høres.... Inn igjen og sjekke i alle hundesengene.. Nei, ikke noen der heller... En-to-tre-fire!!! Hvem mangler??? På dette tidspunkt er til og med det vanskelig å finne ut, men de små grå fungerer til slutt. Tango og Gudrun! Hvor så vi dem sist?? Igjen arbeider de små grå på høygir... Jo, de holdt på ved pallen i hagestua! Så legger man seg ned og kikker inn i alt støvet, barkebitene og spindelsvevet under der og får øye på verdens søteste små pelsballer som sover så godt og ikke har en bekymring i verden.
En annen gang var det Tuula som var borte.. Hun pleier aldri å gå langt!! Hvor i allverden... Og ikke kunne hun være ute heller, for døren var lukket! Stor forvirring!! Plutselig titter det skjønne fjeset hennes frem! Hun hadde ligget inne i valpehula hele tiden!
I dag brøt valpene seg ut av valpebingen. Vi har ventet på det, for vi visste om en svakhet i festningen. :-) I dag fant Frodo og Tinde ut av det og var SÅ happy! Svakheten er utbedret og utbryterkongen og dronninga må finne på noe nytt...

Til nå har det ikke vært den store suksessen med de voksne Bissene. Valpene er helt klart giftige!! Spesielt ved berøring!! Jonas har INGEN farsfølelse what so ever, Lexie er livredd for halehårene sine (en syk dille hun har og det gjelder alle!) og Jenny mener bestemt at valpene er små kinaputter som kan eksplodere når som helst! Fine sosialiseringsobjekter de er....... Men, i dag skjedde noe!!! Jeg sitter som regel og jabber med valpene når vi er ute, så også i dag. Det blir mye nusseprat og maise og pludre-pludre, så det er ikke rart at Bissene også vil være med på moroa. Jonas vil jo ikke nusses, men kan godt gi nuss. Jenny nusser mer enn gjerne og over hele fjeset... Mens vi satt slik i en virrvarr av susser og dytting og pels i munnen, oppdaget jeg at valpene også var med i mylderet!! Jonas så ikke ut som om han hadde eddiksmak i munnen og Jenny inviterte faktisk til lek!!! Jeg løp inn for å finne filmkameraet, men da var øyeblikket over...... Valpene var spredt og de voksne tenkte på andre ting..
Men det er håp i hengende snøre!!! Jeg er sikker på at når Jenny bare kommer over Kina-fobien sin, så blir hun en prima tante!!! Hun er verdens snilleste og vil ha mye fint å gi til småttisene.

I dag ble det hverken bilder eller film, dessverre.... Får håpe på bedre lykke i morra! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar