søndag 15. mai 2011

Og vi feirer fortsatt!

Lexie hadde bursdag på onsdag og ikke mer enn tre dager senere, var det Jenny og Jonas' tur! Tenk, Alpha-kullet er blitt voksne!! Miriam sa til og med om Joplin at hun var blitt Dame og tok dagen sin med stor ro!! På en måte er det jo ikke lenge siden de var små pelsballer med de deiligste maisene og bittesmå potene man bare kan drømme om!!
Her er de 13 dager gamle

Alt gikk fint med de små og de vokste opp og fant nye hjem. Det var planlagt at Jenny skulle bo hos oss, men at Jonas også ble, det var slett ikke med i beregningen! Jonas bare bestemte seg for at her ville han bli! Og aldri har vi angret på det!!
Kan man si "nei" til det blikket????
Jenny var en "Poster-pup"-valp fra den dagen hun ble født!!
Jonas og Janka, 5 uker gamle
8 uker gamle og noen har reist til sitt nye hjem..


Vi har heldigvis kontakt med alle våre valpekjøpere og får gode tilbakemeldinger med ujevne mellomrom. Dessverre gikk ikke ting så godt for Jacko og han sovnet hos dyrlegen tidligere i år. Smerter i ryggen forårsaket en vesentlig endring i Jackos humør og den tunge beslutningen ble tatt... På den positive siden venter vi i år kull på Janka!! Hun oppnådde sin tittel Norsk Champion i fjor og skal møte sin utkårede i løpet av neste løpetid! Vi gleder oss sånn og må sikkert vente helt til vinteren før noe skjer..... Hrmf!

Bursdagsfeiring måtte det jo bli, med så mange jubilanter! Anita og Janka tok turen fra Arendal og vi planla masse god mat! Og tur! Og masse kos! Men først måtte vi på butikken! Vi skulle ha en god lunsj og da må det handles først. På Meny hadde de grillfest med smaksprøver av ymse slag: Grillet ribbe, koteletter, kylling, biff og fisk. Salat og potetsalat og mange forskjellige sauser. Vi smakte på alt! Så drakk vi litt juice og jammenmeg fikk vi ikke jordbær og vaniljekesam til dessert!! Lunsjen vi til slutt spiste hjemme, besto av en mango på deling.... Så lagde vi to ostekake-eksperimenter og gikk så på tur med alle Bissene.
Jeg uttrykte min bekymring over manglende rompetroll, så vi endte opp med å saumfare alle pytter og små vann på hele turen. Vi fant ikke ett eneste rompetroll noen steder...... Er det grunn til bekymring, eller?? Tror jeg må snakke med fagfolk... Da vi kom til salamander-pytten min var vi begge enige om at det er stor synd og skam at ikke her er rompetroll! Men!! Vi så salamandere!!!! JIPPI!!! Pytten "min" har jaffal dem!! Salamandere vet jeg er sjeldne nå for tiden, så jeg er veldig glad for at de finnes i "min" skog og i "min" pytt!
Etter et par timer var vi hjemme igjen og Bissene fikk middag. Så var det tid for feiring:
 Bissene venter spent på servering..

 "Vi får vel egen tallerken???"
Menyen besto av Moffeloffer med krem og vannmelon!

 Hele selskapet: Jenny, Jonas, Ayla, Lexie og Janka!

"Nå spiser vi!!!!"
 Janka lot seg ikke be to ganger

 Jonas har en litt lay-back stil...

 "Spis din egen mat!!!"

Ayla holder på med desserten

Så var det tid for gaver:
 Janka venter spent!

Lexie prøver Jennys nye seng... Litt liten, muligens???


Anita hadde med gaver til alle Bissene og de storkoste seg!! Etter spising og gaver var det tid for at Bissene skulle slappe av litt og vi "voksne" skulle spise kake!! Bissene gadd ikke slappe av så mye, men det stoppet ikke oss. Vi kjaste og koste oss til langt utpå kvelden før Anita og Janka måtte vende hjem igjen. Vi var alle enige om at det var en usedvanlig koselig bursdag!!

I dag var vi på besøk hos Bygdehexa og gikk tur med henne og Mindy. Været ble bedre og bedre, så vi hadde en super tur! Må definitivt gjentas snart!!
Av Jorunn (Bygdehexa) fikk jeg noen avleggere og de er nå plantet med stor møye i bedet. Tusen takk Jorunn, for en koselig tur med deg og Mindy, og takk til Steve for en knallgod kopp kaffi i hagen etterpå!

Jarle er på vei hjem fra Island og det skal bli godt at vi alle er samlet igjen! Dessuten har Ayla nesten vent seg til å ligge i senga om natta......... ;-)

1 kommentar:

  1. Fantastiske bilder av Bissenes bursdagsfest! Og så lekker servering de fikk! Heldige BursdagsBisser!!! Gratulerer så masse med dagen:-)
    Jeg vil gjerne takke for koselig Bygdebesøk fra deg og 4 av bursdagsbarna! Dere er alltid veldig veldig VELDIG velkommen!!!
    Nesten-17-mai-klem fra en lettere stresset Bygdehex som snart skal oppdatere en viss forsømt hjemmeside...

    SvarSlett