onsdag 11. mai 2011

Bursdagsbarn i heimen!!!!!

I dag fyller Lexie 6 år!!!!! Skjønne, vidunderlige, perfekte TiteSenta har bursdag!!! Hun har fått en million nusser, masse kos og en ekstra tyggeting, selv om det ikke er helg engang... Jeg har ikke stelt til kalas, for det er bare noen dager til Alpha-kullet også fyller år og da får vi besøk av Anita og Janka! DA skal vi ha storkalas med Bissekake og allverdens snadder!
Etter jobb i dag, gikk vi først inn til vannet. Der kastet jeg pinner og Lexie og Jonas badet med største fornøyelse! Jenny ville IKKE svømme, for plaskedammen hennes har visst blitt for dyp i løpet av vinteren.... Ayla skulle jaffal IKKE svømme og det fortalte hun høylydt! Hele tiden.... Etter en stund var jeg nesten døv og fant ut at Lexie og Jonas sikkert var fornøyde, så vi gikk videre. Vi endte opp på Herjemyra og Bissene fikk utløp for pinnegalskapen. Lexie elsker dette, så det var jo en selvfølge at hun skulle få lov i dag! Jeg strevde litt med å finne en perfekt pinne til henne.. Hun vil gjerne ha et lite tre, nemlig. Men, jeg klarer ikke å kaste et helt tre og hun har allerede mistet ei tann med en slik forferdelig svær pinne. Dermed må vi finne noe midt i mellom: Stor nok til at Lexie godtar den og liten nok til at jeg kan klare å kaste den. Jeg fant Pinnen etter å ha tråkket Herjemyra på kryss og tvers, og blitt blaut på beina....
Til tross for at dyrlegen stadig bemerker at "Hun er litt god i holda..." så fikk alle Bissene en tyggeting etter middag! Herlig, syns de, og veldig uventet! Tenk at det var lørdag morgen på en onsdag ettermiddag!!! Magisk med bursdager, altså!!
I kveld gikk vi tur ved Terjevann. Jarle ville se bevernes herjinger i skogen der og Bissene fikk en kjempefin tur! Vi fant en fin plass ved Mjåvann hvor vi vil tilbake når det er blitt skikkelig varmt! På vei tilbake fant Ayla noe snadder............................... NEI FOR DET VAR IKKE MYE SNADDER, TENK!!!!! Det var, for å si det veldig pent, menneskelige etterlatenskaper!!! Dritt, altså!!! Og dette spiste hun!!!!!! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! Ingen nusser på ett år!! Minst!! (Lissom..) Hun fikk beskjed om at slikt IKKE passer seg og løp lykkelig videre. Bak gikk vi i motvind..... Æææsj....
Vel hjemme igjen flatet Bissene ut og var veldig fornøyde. Helt til Ayla spydde... På teppet..... I stua... Jepp... Takk igjen til personen som ikke klarte å holde seg og pakket det inn i litt gress!!! Har du hørt om store steiner??? Det finnes plenty av dem her i Norges land!!! Tenk på det neste gang du setter deg rett ved stien!!!
Teppet er vasket og roen senker seg. Lexie ligger rett ut i sofaen og er i grunnen ganske fornøyd med dagen. :-)
 Vårt første møte med Lexie i 2005!

 Se på denne søtnosen!!!!

 Ikke så lenge før vi kan hente henne hjem!

Vår kjempesnille, perfekte Dronning!!!!


Tusen takk Nina, for at vi får lov til å dele livet vårt med Lexie!!!!

Mange hilsener til Lucie, Frida og Lui på dagen deres og til mamma Georgia!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar