lørdag 27. februar 2010

Besøk og generell oppdatering.

I dag har vi hatt besøk fra Oslo. Bente og Frode kom for å hilse på hundene og det gikk fint, gitt!! Frode og Jonas kom veldig godt overens i allefall! Jonas satt faktisk på fanget hans en stund... Bente var omringet av Lexie og Jenny. Timene gikk fort og vi koste oss alle sammen! Gleder oss til vi sees igjen. :-)
Lexies løpetid utvikler seg, men hun er ikke helt blid på Jonas enda.. Han begynner å bli litt frustrert og syns det er så urettferdig at han ikke får lov til å snuse! Det er nok ikke så lenge til...

Jenny har sine egne problemer:
"Altså, han sitter i sofaen!!!! Han kan vel ikke det???!!!"

Jeg har lagt merke til noe rart i fugletreet en stund. Vanligvis er der et yrende liv, men innimellom er alle fuglene borte, unntatt en eller to. Disse to fuglene sitter dønn stille. Og da mener jeg som om de var utstoppet. Jeg har lurt på om rovfugl kan være årsaken og det er det!!
I går satt denne i toppen av treet: En spurvehauk!

Ikke det beste bildet... Fuglen med ryggen til og bildet tatt gjennom et SKITTENT vindu, men dog...
Dette forklarer jo fuglenes rare oppførsel og gjør det hele skikkelig spennende for oss! Spurvehauken var her i dag også og det samme skjedde; to-tre fugler satt som isstøtter og lekte usynlige til hauken lettet og forsvant.

Jazza i Sverige bor sammen med den Tyske Pinscheren Prizma som har valper!
Alle de skjønne valpene!!!
Hun har fremdeles noen til salgs, så om du vil eie en av disse søtnosene eller kjenner noen som er interessert, ta kontakt via hjemmesiden: http://www.frozzies.se/

Ellers går dagene med til å planlegge neste helgs tur til Nederland. Jeg tror alle detaljene er på plass, men det hadde hjulpet om Femke hadde svart på mailene mine og bekreftet at hun er hjemme den helgen... Hmm! Thomas skal passe Jenny og Jonas til han reiser til Hemsedal med klassen, søndag morgen. Inger sa at hun kunne passe dem den søndagen og det var flott!!! Tusen, tusen takk Inger! Kanskje får hun overtalt Anita og Janka til å holde henne med selskap også. Uansett så kan vi slappe av og vite at hundene er i de beste hender mens vi er borte og det føles godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar