torsdag 3. desember 2009

"Det snør, det snør..Tiddelibom..."

Ja..... Nå har jeg vært treg igjen....... Uff! Hva skal sånne som meg med blogg, når jeg ikke oppdaterer i det hele tatt!!??? Sukk!!!
Men, til mitt forsvar, så har jeg vært forferdelig opptatt med denne utstillingen. Og nå, i etterkant, har jeg nytt antiklimakset! (Det heter jo ikke nytet....?? Nøtt? Hihi) Jeg reiste jo avsted med lag på lag med nerver, både på utsiden og innsiden og av alle tenkelige grunner... Jonas hadde ikke all skylden for disse nervene, altså! Etter at det første sjokket hadde gitt seg, analyserte vi situasjonen alle mann. Jarle poengterte at Jonas hadde vært i det rommet mange ganger før, så det var ikke umulig at han følte seg territorial da dommeren bøyde seg over ham og klasset på ham. Anita Lo hadde omtrent 1000 gode grunner til at Jonas reagerte som han gjorde, så det var i grunnen rart at han ikke spiste ham i samme slengen... Jeg vaklet mellom håp og fortvilelse, men all argumentasjonen begynte så smått om senn å sige inn.
Dagen før avreise kom og vi var ikke klare i det hele tatt!! Ikke hadde jeg pakket, ikke tror jeg Jarle hadde pakket og med tanke på stand'en holdt jeg på å daue! Hadde vi fått med oss alt? Var alt i orden, tro? Jeg har de siste ukene mottatt en haug med mails fra Dogs4All-folkene med en masse oppfordringer og bestillinger. Hadde jeg husket å gjøre alt? Jeg vet at jeg hadde betalt en haug med penger ihvertfall, men visste også at de ville ha en brannforsikring i undertegnet tilstand, sendt til dem innen en dato som var over for lengst... Jaja, ikke hadde vel vi tenkt å brenne ned hallen, eller noe... Kunne ikke være så viktig, vel...
Jarle hadde fri på avreisedagen og lista med hans gjøremål, var omtrent på 7 km... Kunne han rekke alt dette på noen få timer??? Han måtte jo gå tur med hundene også!!! Visste han det??? Bekymre-bekymre! Jeg gikk på jobb på fredagen og la alt i hans hender.
Han og Anita Lo kom og hentet meg til avtalt tid og vi kjørte ivei. Første stopp var i Arendal hos Anita La og Janka. Anita Lo satte seg over i hennes bil og så kjørte vi i følge videre. Jeg sovna, Jarle hørte på radio og ifølge Anita'ene, lo de hele veien... En liten tisse- og spisestopp hadde vi tid til også. Jarle fant hytta uten problemer, selvfølgelig. GPS'en sto på bare for syns skyld, tror jeg, med Ålesundsdama som fortalte oss hvor og når vi skulle "tjøyre til vænstre eller høyre"...
Den første kvelden var vi så trøtte at det var ikke måte på.... Jarle og jeg loffet til sengs i 12-tiden på natta, trodde vi..... Da Anita'ene dagen etter snakket om at de hadde vært ute med hundene siste gang i 10-tiden, ble jeg litt forfjamset.... 10-tiden?????? Jeg hørte ikke siste luftetur, ergo må jeg ha sovet... Når la vi oss egentlig?????? 8??? Vi er blitt gamle, gitt!
Takket være Anita'ene gikk arbeidet med å sette istand stand'en utrolig fort og greit! Vi er jo bare to, Jarle  og jeg, og jeg så jo rundt på alle de andre stand'ene. Der var de hele klubber, med mange medlemmer og nok av folk å ta av.. Hadde vi ikke hatt Anita'ene, så hadde IKKE helgen blitt så vellykket!!

TUSEN TUSEN TAKK ANITA LO OG ANITA LA, FOR ALL HJELP OG GODT HUMØR!!!!



"Jeg er stor og sterk!"


"Stikke hull på muskelen!"


"Så morsomme vi er......."

Vi hadde masse besøk begge dagene og jeg tror vi fikk reklamert godt for rasen vår. At hundene oppførte seg som engler, var prikken over i'en! Alle fikk hilse og ingen opplevde at Bissene var uoppdragne! Til og med barna hadde fullt innpass hos dem og jeg kommer til å være stolt inntil verdens ende av dem!!!
Det gøyeste på lørdagen, var raseparaden! Janka, Jenny, Jonas og Lexie representerte rasen og det er faktisk 50% av alle Norges ØP'er! Kvalitet fremfor kvantitet! :-)
Må få med en kommentar fra Anita Lo: Vi skulle til utstillingen lørdags morgen og trykket oss sammen i en bil. Nervene var utenpå hos oss alle, oss på grunn av stand'en, Anita Lo fordi hun skulle stille Troja og Anita La fordi hun sympatiserte. Vi kjørte forbi en utendørs isbane og der var det full aktivitet. "Det er ikke ishockey" sa Jarle. "Det er nok innebandy!" sa Anita Lo........ hehehehehehehehehe! På vei hjem, etter en laaaang dag i hallen, kjørte vi feil... Til tross for Ålesundsdama og alt.... Etter en uendelighet med rundkjøringer og diverse smågater, kom vi endelig inn på rett vei igjen. "Nå er vi vei!" kom det lykkelig fra Jarle, etter over en halv time med feilkjøring.....
Søndagen var vår utstillingsdag og det var hele 5 ØP'er påmeldt!!! Jazza kom fra Sverige og Jimmy kom fra Lillehammer. At jeg fikk se Jimmy igjen, var stort! Han er en nydelig gutt og jeg fikk både suss og klem av han! Flinke, flinke gutten!!! At Jonas vant denne dagen, var nok fordi han er mer bråvoksen enn Jimmy. Noen måneder til og Jimmy blir en stor konkurrent! Håper han fortsetter å gjøre det bra i ringen! Tusen takk for at dere kom så jeg fikk hilse på min "lille" sjarmør igjen!!!

Nå for tiden holder vi på med oppussing av spisestua og julepynting. På grunn av forrige helg, er jeg jo på etterskudd med alt!!! AAAAARRRRGH!!!!! Men, det blir nok jul til slutt.

Og så er det på tide med en stor gratulasjon!!!
Janka er kåret til "Årets Agility nybegynner" i Arendal og Omegn Hundeklubb!!!!!
Flinke-flinke Janka og flinke-flinke Anita!!!

GRATULERER!!!!

Og i dag kom snøen!!!!! Å HALLELUJA OG JIPPI-JIPPI-JIPPI!!!! Det er jo så fint ute, at man kan få klump i halsen!!!! Jeg kom meg greit på jobb, men hadde en litt verre tur hjem.... Måtte innom Felleskjøpet for å kjøpe mer fuglemat, nemlig. Jeg kan aldri huske at jeg har dinglet så mye på glatta noen gang! Herremiti! Jeg skal IKKE ut å kjøre mer i dag, det er jaffal heilt sikkert!
Men snø vil jeg ha! Masse!!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar