lørdag 7. januar 2012

Minitreff!

I dag har vi vært hos Anita og truffet Walther igjen!!!!! Skjønneste gutten som elsket å ligge på ryggen å ha "rabies"! (Susse som en gal mens alle bensene virvlet og sparket) Hva gjorde han da han traff oss igjen, tror du?? HAN HEV SEG RUNDT OG LEKTE RABIES!!!!! Åååååååå, så skjønn han er!!!!
Vi fikk en super velkomst av alle småbissene, alle ville kose og susse! Det varmer et bestemorshjerte! :-)
Vi gikk tur på jordet og jeg tok en haug med bilder, på feil innstilling.................. GODT at jeg skal på fotokurs!! Noen av bildene er helt elendige, mens andre er ikke så verst...
 Walther prøver å finne ut av Sassi...

 Sambo kommer for å sjekke Walther..

 Og så snuser vi litt....

 Sambo måler krefter med en veldig høflig Walther!

 Åsså snuser vi litt igjen.

 Sambo vil ha en manneprat med onkel Jonas, men han er bare interessert i Ayla.. som er i bilen for øyeblikket....

 "Æhr, så kjedelig han er!!"

 Mye gøyere med Walther!

 Jenny blir omringet....

 "Are you looking at me??!"

 "Best jeg stikker!" tenker Jenny....

Full fart etter tanta!

 "Hva nå??" lurer Walther og Sassi på..

 "Jeg tar en tur til bilen!" (Der Ayla er...)

 Sambo funderer litt..

 Gøy med bestefar!!

 Skjønne Walther!!!!

 Lexie leter etter noe.

 Lexie i farta!

 Walther og Sassi i farta!

"WOW, så fort jeg løp!!"

 Bedårende Jenny!

 Plutselig løp Hans Kristian (Walthers pappa) avsted!!!

 Bissene satte etter!

 Flere og flere kom til....

Men han ble ikke spist....
Han har nemlig noe godt i lomma og er dermed alles venn!!!

Flere timer tilbragte vi i fortreffelig selskap og vi koste oss veldig!!! Walther er en skikkelig godgutt og veldig sosial, så mor og far har all grunn til å være stolte av ham!! Sassi og Sambo var som vanlig kjempeskjønne, Sambo litt tankefull mens Sassi er som en solgangsbris: Helt uten mål og mening men vidunderlig sjarmerende!!!

Her hjemme har vi løpetid og det går jo sin gang.... Ayla er på dag 13 nå og Jonas er fullstendig klar over hvor hun til enhver tid befinner seg.... Hun på sin side, er rastløs og mener hun "mangler noe".. Hun skal ut i hagen, inn igjen, ut igjen, inn igjen.... Og Jonas følger etter... Når hun er ute, sitter han inne og piper, så kommer hun inn og han løper ut og piper igjen, for nå vil han jo være inne!!! Vi kan ikke ta øynene fra dem og må skille dem bare vi skal en tur på do... Fremdeles spiser og sover han godt på natta, men i løpet av uka kan dette endre seg. Heldigvis er det bare en uke igjen av løpetiden, så det går nok bra.

I morra skal vi til Dal med Thomas og Heidi. Det skal bli gørrkoselig!! Vi holder pølser og pølsebrød mens Thomas skal kokkelere med sitt nye bålkokekar!!! Vi gleder oss!!

Tusen takk til Hans Kristian og Kjersti som kom med sin nydelige Walther og tusen takk til skjønne Anita som tar oss imot med åpne armer hver gang!!!!! Til slutt et stemningsbilde av himmelen da det dessverre var tid for å reise hjem igjen:

1 kommentar:

  1. En gørrskjønn flokk Bisser i vinterstemning!
    Så store de har blitt, ja den tida står ikke stille, det er sikkert! Dere koser dere sikkert på Dal i skrivende stund, og her kommer en hilsen og takk for sist fra Bygdehexa m.fl:-)

    SvarSlett