søndag 31. oktober 2010

Det nærmer seg.....

Nå er det ikke mange dagene til vi reiser til Danmark og Balder! Og godt er det!!! Jeg er et nervevrak og det går ikke ett minutt uten at jeg ber om at vi må treffe rett dag!! Lexies løpetid er langt fremskreden, hun er hoven og hun begynner å flørte! Ikke med Jonas, stakkar, han må fremdeles oppleve det ene nederlaget etter det andre... (Og godt er det!!!) Han er veldig uinteressert i Lexie på grunn av det, men vi ser jo på Lexie at hun begynner å nærme seg. I dag testet vi henne med Ozzy til Lene og Heinz. Han var så søt!!!! Men, han var også veldig, veldig forsiktig, så det var ikke så rart at Lexie ville flørte med ham. Jo mer forsiktig hannhunden er, jo mer bitch blir Lexie.... Troja prøvde seg med mer inngående snusing og da så Lexie rødt igjen! Jonas vet alt om det... Derfor sier fornuften at hun ikke er helt klar enda, mens følelsene sier at vi må reise til Balder i morra!!! Aller helst i natt..... O SUKK, sier jeg bare!
Her er forresten noen bilder fra sporkurset forrige helg:
 Kos i gapahuken på Tveide
 Instruktøren Bjørg
 "Der er skogen!"........
Jenny er klar for spor!
I dag var jeg med på den nye KHK-turen! Lexie kunne ikke være med på grunn av løpetiden, så Jarle gikk en annen tur med henne. De andre Bissene syns det var kjempegøy med så mange nye fjes (romper?) å hilse på og koste seg maksimalt! Jenny var litt redd for å bli spist til å begynne med, men det gikk fort over. Ayla var stum!! Det viste seg nemlig at en Whippet tok seg av all kommenteringen selv, så Ayla kom ikke til orde! O hvilken deilig opplevelse!! Hun prøvde istedet å holde følge med Zarik, en Saluki, med vekslende hell.. Tror hun fikk seg et par aha-opplevelser.. :-) Bortsett fra de søkkblaute myrene, så var det en finfin tur! Nå må vi bare få bygget noen broer og noen benker og så er vi klar for bål, pølser og kos på rasteplassen!! Gleder meg! Her er noen bilder:
 Noen besøkende fra Bråvann

 Noen av medlemmene og en utrolig sjarmerende liten Engelsk Staff!

 Lene og Heinz med Whippet'en som kunne kommentere.

 Kompis, den store, og ei Staff-jente jeg ikke husker navnet på...

 Ozzy og Zarik

 Troja den skjønne!

 Og Bissene, selvfølgelig! Men, hvor er Ayla?????

 Ups... Hun var jo bak/under Svima, jo!!

Håper på mange fine turer fremover!! Og gjerne litt tørrere...... (Oppfordring til alle sterke menn!!)

1 kommentar:

  1. Praktfullt!! Dere er imponerende aktive og dyktige! Hvor kommer energien fra????
    Ja, nå tenker jeg du teller sjøsykepiller (-og kanskje de sjeldne "energipillene" som går under navnet MAJABISSENE...) og gleder deg vilt og uhemmet til alt er overstått! Vi ute i "freden og roden" på landet tenker masse på deg, Jarle og Bissene, og jeg sender bølgeflatende vibber etter beste evne.
    Vi fortsetter å krysse det som krysses kan for det planlagte stevnemøtet.
    NOVEMBERKLEMS

    SvarSlett