søndag 6. juni 2010

We did it!!!

Har endelig fått lagt inn noen bilder, så her følger en oppdatering! (På tide!!)
Først et bilde Steinar tok da vi var på ringtrening. Vi deltok ikke denne gang fordi det var en opplevelsestur for Ayla, nemlig. Hun fikk møtt mange hunder og mennesker og hadde det herlig!

Kjempekoselig!
Da Hundeklubben startet opp med sosiale treff på søndagene, måtte vi jo dit!! Dessverre har vi bare vært der en gang, men det var veldig gøy og når vi engang er ferdige med veden, så kommer vi igjen!!! Ayla traff en Dverg Schnauzer som hun kunne leke med. Herlig med en på samme størrelse! At den andre var nesten et år eldre, gjorde ingenting og de koste seg sammen!

"Skal vi leke?"

Full fart!

Veldig gøy for dem begge, ser det ut til.
Nå i helgen var det tid for utstilling igjen. Dette var Jonas' og Jankas debut i Åpen klasse, så spenningen var der! Jimmy kom også fra Lillehammer og han er akkurat like pen fremdeles!
Siden vi var siste rase i ringen, valgte vi å kjøre frem og tilbake på dagen. Jarle måtte være hjemme fordi Ayla ikke er vaksinert enda. Vi tok ikke sjansen på å "smugle" henne inn.. Det viste seg at det hadde gått greit, men det visste vi jo ikke på forhånd.. Bilder er det derfor ikke mange av, siden fotografen var hjemme.... Han var savnet!!
Dommeren var fra Tyskland og han så veldig snill ut! Han hadde imidlertid en veldig interesse for tenner og bitt... Jonas har aldri vært så rolig før og tok dette med knusende ro! Han leet ikke en muskel under hele seansen og jeg var så stolt!! (Kan det være treningen eller hadde han fått solstikk...??) Da det var Jimmys tur gikk det ikke så greit... Han likte ikke denne klassingen og begynte å protestere. Ikke på en slem måte, han bare trakk seg unna, men dommeren fikk altså ikke sett på tennene hans.. Han prøvde flere ganger og på flere måter, men Jimmy hadde bestemt seg. Dermed ble det en 3. premiering på Jimmy denne gang, men Linda og Hilmar tok dette som en utfordring og vil trene videre! Vi heier på dere!!
Janka gjorde en kjempeprestasjon, men dommeren likte henne ikke.... Muligens så hun for spinkel ut etter de to macho guttene, jeg vet ikke.. Hun fikk en blå sløyfe av en dommer som Anita beskrev som "uinteressert".. Dermed kunne Jonas innkassere hele premierekka og jeg syns han fortjente alt sammen etter å ha vært så flink!!! Jeg var så stolt, så stolt og klarte i all viraken å klemme dommeren!!! Han så heldigvis ut til å takle det bra....
Takker dermed Steinar og Cathrine i Utstillingskomiteen for nok en gang å ha hjulpet meg til å få frem en Norsk Utstillingschampion!!

Dommer Walter Schicker og flinke-flinke Duttebassen!!! (Og meg da...)

Finnes det finere Duttebass i verden og universet??!!
Vi skulle nok blitt til BIG-ringen, men vi gadd ikke denne gang.... Nå ville vi hjem til jentene og Jarlemann, som sikkert mente han kunne trenge en pause fra Lollongen (Trollungen)... :-)
Gjensynsgleden var stor, men det virket ikke som om de syns Jonas fortjente spesialbehandling på grunn av sin nye tittel... På turen rottet de seg som vanlig sammen for å "ta" ham...

"Nå skal vi ta deg!!" Jenny er også med på det, selv om hun ser en annen vei......

Hvem trenger ikke en drink etter slikt..?!
Neste utstilling er i Sandefjord om to uker. Jankas sjans til revansje og Jonas' debut i Champion klassen!

Vi har en fuglekasse hengende i hagen. Der trodde vi en Svart hvit Fluesnapper skulle flytte inn, men noe må ha vært galt med kassa... Fuglen satt for det meste og maste i stuevinduet...

"Hallo??!! Kan jeg få litt oppmersomhet??!"

"Den kassen der ute er litt for liten, altså! Jeg planlegger mange barn!!"
Det endte med tom kasse i hagen, dessverre.... Til og med fuglene er blitt stormannsgale..... Hvor skal det ende...

Ellers har vi nå opplevd at Ayla har sovet til kl 05:00 i hele tre netter på rad!! Tenk det, flere netter uten tissetur i 3-4 tiden!! Det er nesten så vi føler oss litt opplagte!!!!! Nesten... og bare litt, altså! Hihi!

2 kommentarer:

  1. Nok engang et stort grattis med tittelen NUCH:O)

    DET ER SÅ VELFORTJENT.

    SvarSlett
  2. GO GO MAJABISSENE!!!!
    Gratulerer med flott resultat til duttebassen!
    Og lykke til alle ØP-Bisser i Sandefjord!!!!
    Hilsen Mindorexia & the Wild Furry Things!

    SvarSlett