mandag 21. juni 2010

ENDELIG!!!!!!

Nå tipper jeg du er nysgjerrig på hva som endelig har skjedd!! Har Ayla sovet en hel natt??? Nei.... Har vi begynt ferie??? Nei.... Ble Janka Norsk Champion i går??? Nei.... HVA I HIMMELENS NAVN HAR SKJEDD????? Jo:

JENNY HAR TATT SINE FØRSTE FRIVILLIGE SVØMMETAK!!!!!!!!!!!!!

"Big deal..." tenker du kanskje, men det er det!!!! Jenny har vært den "tørreste" hunden EVER og har heller ønsket å dø alene i skogen, enn å skulle følge oss ut i det våte element. Vi prøvde 1000 triks i hele fjor sommer for å få henne ut i vannet, men nei... Hun var urokkelig! I år har vi tatt det mer med ro. Om Jenny ville avstå fra vannets gleder, var helt opp til henne selv. Ikke har badetemperaturen vært tilnærmelsesvis min toleransegrense heller... (Nå har vi jo i tillegg Ayla som ser ut til å gå Jenny en høy gang når det gjelder å unngå å bli våt...) Men, på turen her for noen dager siden var Jenny nærmere sine første svømmetak enn hun noengang har vært! Var det virkelig håp likevel?? Og i dag skjedde det!!!! Dette er med andre ord en milepæl for både oss og Jenny! Men hadde jeg kameraet med?? NEI!!! At det går an å være så sløv!! Neste gang, DA er det med!!!

Som nevnt tidligere så var ikke Jarle med da vi var i Drammen på utstilling. Han var hjemme med Lollongen, Lexie og Jenny, så det ble lite med bilder av den turen... Nå viste det seg at Anita tok noen! Litt Drammens-stemninger følger:

Anita tar selvportrett mens vi venter på vår tur i ringen....

Janka er så lei av å vente!

"Nå kan vi gjøre oss klare!!"

Litt stripping måtte til... (Jonas ser ikke så veldig imponert ut...)

Men se så fornøyd han er nå!!

Samme var det jo da vi reiste til Sandefjord i går: Jarle måtte bli hjemme med jentene.. Anita tok noen bilder da også, heldigvis!

Duttebassen rett før vi skal inn i ringen.

og Janka rett før.
Opplevelsen i Sandefjord var omtrent motsatt av den i Drammen... Skulle ikke tro det var de samme hundene vi hadde med! Vi vet aldri hvordan dommeren er, siden vi ikke har hatt samme dommer to ganger. Denne gang hadde vi store forhåpninger siden dommeren var dansk. Det kunne vi bare latt være med! For det første hadde han mørke briller på, for det andre var han veldig pågående! Jonas reagerte, men han sto i ro, heldigvis. Janka er hakket mer sjenert og hadde en litt kraftigere reaksjon. Hun var på ingen måte aggressiv, men hun ville ikke at han skulle ta på henne sånn uten videre. Han var litt tålmodig og ba Anita ta en runde med Janka. Da de kom tilbake, tok han resolutt tak i Jankas bakdel og holdt henne fast mens han kjente på henne! Janka fant seg i det, men om det var en positiv opplevelse kan jeg aldri tenke meg! Lexie hadde ALDRI funnet seg i det, så all ære til Janka!!!
Dommeren ga Jonas en slett rød med beskjed om at han hadde for lang kropp og derfor var løs i fronten. Kunne ikke nytte å gjøre noe med, dessverre, sa han.... Men, les kritikken på hjemmesiden! Den er utelukkende positiv!!! Hvordan han kan skamskryte en hund så til de grader i kritikken og så si at han er helt feil i bygningen, kommer jeg aldri til å forstå! Jankas kritikk står heller ikke i forhold til den blå sløyfen hun fikk! Merkelig dommer, altså! Hmm! Men, dette er vel noe av sjarmen på utstilling, så vi lar oss ikke skremme. :-)

Noen stemningsbilder til slutt:

Linddalstjønn i kveldssol

Vannlilje i salamander-pytten min!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar