tirsdag 13. juli 2010

Vi sjauer og sjauer....

Etter at Jarle begynte på ferien, har hundene nesten kommet i andre rekke!!!! Men bare nesten, altså! Vi holder nemlig på med stashagen! Vi har ikke hatt det før, nemlig. Hundene skulle egentlig regjere på den enden av huset, men, merkelig nok, har ingen av residensens hunder giddet det... De ville være med oss og dermed basta! Hundegården har derfor forfalt ganske grundig og allverdens med rusk og rask (MYE søppel!) hadde en tendens til å bli stuet bort der... Et kjempestort minus med dette, var at det var rett i inngangspartiet vårt.... Litt av et førsteinntrykk gjestene og naboene fikk av oss... Da Lexie fikk valper og Jenny og Jonas sluttet seg til flokken, stengte vi av denne såkalte hundegården. De gangene hundene var der, sto de stort sett og fortalte naboen at han var skummel.... Dette gadd vi ikke, så nå er hundene der de i første omgang ville være: På terrassen hos oss! Og siden Alpha-kullet likevel hadde ødelagt plenen i vår "hundefrie" hage, så kunne likegodt hele begrepet "hundegård" også flyttes bak hit.
Dermed våknet planene med den gamle hundegården! Uten hunder der, kunne vi jo rett og slett få oss en stashage!! Med fine blomsterbed, kantstein og fløyelsplen! Himmalaya, så fint!! Som tenkt, så gjort! Godt påbegynt er halvt fullendt og det begynner å ta form!!
Arbeidet har så vidt begynt..........

Topplaget fjernes for å begrense ugresset...

Etter ca 22 lass i trillebåren, begynner det å nærme seg!!

Det ene bedet er på plass, her skal det plantes Rhododendron. Hjørnebedet mangler enda jord..

Hjørnebedet er også ferdig og første jordlag er på plass!!
Dette er, i skrivende stund, så langt vi er kommet. I dag er planen å få på plass resten av jorden og plante i bedene, samt så gresset. Der hvor hellene skimtes i venstre hjørne, skal det på plass nye belegningsstein helt inn til husveggen. Vi får altså en hellelagt flerbruksplass så vi slipper å belaste den fløyelsmyke, ugressfrie plenen!! Jeg tror det kommer til å bli kjempefint!! Det er jo fint allerede! :-D
Og om dere trodde vi er ferdige med å mate skjærene, så kan jeg herved berette at de er her! Hver dag, opptil flere ganger!

Pappaskjæra, tror jeg. Han virker litt større enn Mammaskjæra...

Mammaskjæra...
Utrolig så pjuskete de er etter en travel vår og sommer! Tydelig at en praktfull fjærdrakt ikke betyr noe nå som ungene har fløyet... Skulle i allefall ikke tro de hadde levd fett på knalldyr kattemat hele året! :-)

1 kommentar:

  1. Så lekkert dette blir! Hagedrømmen tar form. Tenk, ugressfri, fløyelsmyk plen og allting!
    Hvilke muligheter!

    SvarSlett