søndag 1. august 2010

Tall Ship Race

Denne eventen bare måtte vi få med oss! Derfor tok vi med alle hundene, fin trening for dem også, og kjørte til byen i går kveld. Hundene brydde seg ikke om alle folkene og spesielt Ayla likte alle de nye luktene, så vi satte kursen mot terminalen for å begynne i en ende. Da vi vel var kommet ned og hadde en SVÆR båt (unnskyld, et skip!) på den ene siden og terminalen på den andre siden, begynte et sjøslag!! Lexie og Jonas er ikke redd for skudd men -hallo- dette var ikke skudd!! Det smalt så vi kjente det i brystet alle mann og hundene ble pissredde! Til og med Lexie ble redd og da er det ille! Den eneste som ikke reagerte i det hele tatt, var Ayla.... Hun gikk der, like rolig, med halen i en sveisen krøll over ryggen og syns det hele var riktig så koselig. (Er hun døv???) Vi kom oss oppover i byen i en fart, i retning parken. Der fikk de voksne gå fritt så de kunne riste av seg denne skremmende opplevelsen. De klenget rundt oss i det uendelige før de omsider så ut til å roe seg igjen. Sjøslaget varte og varte, så vi lurte på om Jarle måtte hente bilen så vi slapp å ta dem forbi terminalen igjen. Heldigvis behøvde vi ikke det. Litt om litt kvittet de seg med stresset og vi kunne gå tilbake. Ødelagt var likevel opplevelsen vi hadde ønsket å få, nemlig å se på alle båtene.. Vi stoppet på idrettsbanen på vei hjem og hundene koste seg med å jage måker. Det var en fin avslutning på dagen.
I dag tok vi hundene med på Flekkerøya for å se seilparaden da skipene forlot Kristiandsand. De fleste bildene finner du på denne linken http://picasaweb.google.com/106922832608141271483/TallShipSRaces?feat=directlink
Jeg har gjort meg skikkelig flid med det albumet, så kos deg med alle bildene! Men, noen bilder må jo inn her også!
Vi venter spent..

Det var folk i lufta

ikke bare i helikopter, ser du.

på Møvig fort var det kjokkfullt!

og en tilskuer i vannet!

Kan vi gå hjem nå??!!
Det kom to bang ute på vannet, mest som et par poff, egentlig, men det var nok til å få Jenny så spent som en fiolinstreng... Tøffe jenta vår... Jonas var litt motløs han også, så vi sendte nok en takk til sjøslaget i går.... Håper virkelig ikke den opplevelsen vil sitte i lenge! Ayla var fremdeles helt uberørt og ville gjerne finne på noe...

FINN PÅ NOE!!!

Hva er det jeg gjør??? Armhevinger?????

Så lenge varte det.......

Plutselig kom redningsskøyta for fulle sirener!

og så kom brannbåten!!! Vi så ikke noe action noen steder...

KAN VI GÅ HJEM NÅ!!!!!
Etter over to timer i vinden vendte vi hjem da siste skipet hadde passert oss. Det var en fantastisk opplevelse! Åhr.... Jeg har jo glemt en masse!!!

På denne båten, Dewa Ruci fra Indonesia, danset de på dekk etter "Fairytale"!! Kjempegøy!!

Folk i masta på Pogoria

og på Christian Radich

Bølgeskvulp.

Noe annet jeg også glemte å fortelle i går, var at vi har laget ny port i hagen på Dal!

Har du sett så fin den ble!!!
Og min søster Inger og vennen hennes (kremt!) Øistein var på vandretur over Hardangervidda og da spiste de blant annet feltrasjon. Slik så det ut..

Å så godt det ser ut..... Eller...??

Nå er jeg visst ferdig for denne gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar